23948sdkhjf

Svært for NKT at skaffe penge til opkøb

Bankerne er blevet langt mere kritiske med udlånene, og det rammer NKT, der ikke kan få finansieret yderligere opkøb på gunstige vilkår.
For mange velkonsoliderede virksomheder er finanskrisen det ideelle tidspunkt til opkøb, og den strategi burde umiddelbart ligge lige til højrebenet hos NKT. Men det danske industrikonglomerat har i forvejen trukket godt på sine kreditlinjer, og det har fået virksomhedens bankforbindelser til at sige nej til flere udlån. Det skriver Børsen.

- Det er ganske svært at låne penge på rimelige vilkår i øjeblikket. Vi har derfor også revurderet vores tilgang til akkvisitioner. Det er ikke muligt at opnå finansiering til opkøb i øjeblikket, og vi ønsker heller ikke at øge vores gæld, forklarer NKT’s administrerende direktør, Thomas Hofman-Bang, til Børsen.

NKT har ellers være aktiv på opkøbsmarkedet i de seneste år, men det er hovedsageligt mindre selskaber, man har overtaget – herunder en amerikansk producent af tæpperensere, en kinesisk og en amerikansk rengøringsmaskineproducent samt den tjekkiske kabelproducent Kablo Elektro.
Læs mere om: NKT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094