23948sdkhjf

Nyt agentur til Kapema

Thisted-virksomheden har fået repræsentationen af Dr. Hochstrate Maschinenbau i hele Skandinavien.

Dr. Hochstrate fra Tyskland er producent af kantbukkemaskiner og pladesakse, som er udviklet og produceret i Tyskland med anvendelse af patenteret teknologi. Det oplyser Kapema i en pressemeddelelse.

Den tyske producent har mere end 40 års erfaring og har mere end 160 basismaskiner i programmet, som kan udstyres med 20 specialfunktioner. Derfor kan der altid tilbydes en individuel maskine, som passer specielt til den enkeltes behov. Alle maskiner bliver udviklet, produceret og testet i Tyskland.

Maskinerne har arbejdslængder, der strækker sig fra 500 til 8.000 mm og pladetykkelser fra 1 til 25 mm. De kan bukke og klippe i utallige materialer såsom stål, kobber, polykarbonat, molybdæn, magnesium, aluminium og kunststof.

- Kapema er meget tilfredse med denne nye aftale og stolte over, at Dr. Hochstrate har valgt Kapema til repræsentationen af disse spændende, konkurrencedygtige og innovative maskiner i Skandinavien. Det er et omfattende sortiment, som er helt i front inden for nyudvikling af maskiner til bukning og klipning i pladematerialer, skriver Kapema i pressemeddelelsen.

Kapema vil fremover varetage salg og service af Dr. Hochstrate kantbukkemaskiner og pladesakse i Skandinavien. Maskinerne udstilles og lagerholdes i Thisted.

/he/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.408