23948sdkhjf

Produktnyhed: Migatronic koncentrerer intelligensen i Sigma2

I sin nyudviklede serie af inverterbaserede MIG/MAG svejsemaskiner med MMA har Migatronic samlet alle maskinens elementer af intelligens ét sted, så de alle kan udnyttes fra det brugervenlige betjeningspanel.
Resultatet er både en øget intern hukommelse med plads til endnu flere svejseprogrammer og en helt ny mulighed for fremtidig opdatering af svejseprogrammer.

Migatronic Sigma2 er navnet på den nye serie; anden generation af den populære Sigma serie med tre strømkilder (300/400/500), kompakte eller med separat trådboks, i valgfri kombination med fire betjeningspaneler. Med eller uden puls og med trinløs indstilling af alle parametre er Sigma maskinerne skabt til avanceret MIG/MAG svejsning af alle materialetyper – fra håndværk og montage til sværindustri, offshore og automatisering. Sigma 500 er klar til kulfugning, og de nyudviklede Power Arc-programmer er udviklet til højhastighedssvejsning af fx kantsømme i sort stål.

Koncentrationen af intelligensen i Sigma2 er gjort mulig af Migatronics softwareudvikling. En SD port indvendigt på betjeningspanelet gør det muligt hurtigt og nemt at overføre nye programpakker til Sigma2 via et ordinært SD memorycard.

De to mest avancerede betjeningspaneler, Synergic og Pulse, kan låses mod utilsigtet anvendelse og giver adgang til henholdsvis 100 og 160 programmer. Advanced-panelet har som overbygning på traditionel MIG/MAG svejsning skift mellem to sekvenser.

Intelligent gaskontrol
Specielt til Sigma2 300/400/500 har Migatronic udviklet IGC, Intelligent Gas Control. IGC er en synergisk gasregulering med sparefunktion, der overvåger forbruget samtidig med, at den dynamisk følger behovet for gasdækning i samspil med det valgte synergiske svejseprogram. Alene i gasbesparelse kan der i gunstige situationer forventes en halvering af forbruget.

Fra svejseprocessens start mindsker Migatronic IGC forbruget, forhindrer ”gaspuff” og giver en god startperformance med endnu lavere fejlprocent. Det væsentligt formindskede og nøjagtigt styrede gasforbrug er sammen med diffusionssikre gasslanger til gavn for både økonomi, miljø og effektivitet. Der er også færre flaskeskift, og på trods af den høje grad af indbygget intelligens kan IGC stadig arbejde sammen med konventionelle reduktionsventiler.

Migatronic IGC er blot én af de mange features, som i kraft af Migatronics koncentrerede satsning på softwareudvikling, placerer Sigma2 som fremtidens MIG/MAG svejsemaskine – med mulighed for hurtig opdatering til nye opgaver og stål- og gastyper.

Kilde: Migatronic - http://www.migatronic.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094