23948sdkhjf

Expanite får amerikansk patent

Den amerikanske patent- og varemærkestyrelse, USPTO, har godkendt Expanites patentansøgning “Method for solution hardening of a cold deformed workpiece“ – eller i daglig tale ”SuperExpanite”. Patentet dækker en kombinations-overfladehærdning af rustfri stål, hvor slidstyrke og korrossionsmodstand kan forbedres markant.

- Det har rent faktisk været en relativt kort proces, fortæller CTO og medstifter af Expanite, Thomas Strabo Hummelshøj, og fortsætter:

- Expanite indsendte ansøgningen til USPTO i 2013, og at vi allerede står med en udstedt patent kun godt tre år efter vidner om en hurtig og effektiv proces. Da vores forretning er videnbaseret og essentielt set fokuserer på at udvikle og sælge teknologi til kunder, så er patentbeskyttelse en central del af at sikre vores fremtid. Hver gang vi får udstedt et patent, kan vi beskytte vores kunder - og dermed os selv - lidt bedre, slutter Thomas Strabo Hummelshøj.

CEO Thomas Abel Sandholdt tilføjer:

- Den officielle godkendelse fra USPTO er af stor betydning for Expanite og vores kunder – udover blåstemplingen af vores teknologi så sikrer vi, at den værdi som vi tilbyder vores kunder er bedre beskyttet. Eftersom Expanite har en del globale kunder og et søsterselskab i Ohio, USA, er et amerikansk patent af stor betydning. Vi er fokuseret på global vækst, og beskyttelsen af vores aktiver er en del af vores langsigtede strategi.

”SuperExpanite-patentet” er desuden udstedt i Japan, Kina og Sydafrika, ligesom yderligere patentansøgninger er under behandling i blandt andet Brasilien, Rusland, Korea og Europa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079