23948sdkhjf

Fynsk underleverandør får ny koncerndirektør

Bjarne Poulsen er indtrådt som koncerndirektør for det holdingselskab, der ejer Næsby Maskinfabrik, Quicktube samt virksomhedens kinesiske datterselskab Ningbo NMF.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og de enkelte datterselskaber beholder deres nuværende direktører, fortæller Bjarne Poulsen til Metal Supply.

- Vi har oprettet stillingen, fordi vi for det første vil sikre noget koordinering på tværs af de forretninger, vi har og selvfølgelig også noget optimering. Men også for at gå ind og understøtte de forskellige forretningsområder og skabe noget vækst, siger Bjarne Poulsen.

- Min opgave bliver at sparre med de enkelte ledere og også udfordre dem og arbejde sammen med dem og optimere, tilføjer han.

Han arbejder p.t. som CFO hos Esvagt A/S i Esbjerg, hvor han har været siden 2011. Tidligere har han haft ledende stillinger hos Micro Matic og Nassau Door.

Han har ligeledes et godt kendskab til Næsby Maskinfabrik og QuickTube. Siden 2015 har han nemlig været bestyrelsesformand hos den fynske underleverandør.

Næsby Maskinfabrik er specialiseret i pladebearbejdning i stål og aluminium, mens QuickTube er specialiseret i forarbejdning af rør. Koncernen har derudover også et stanseri tilknyttet.

- Vi er en rigtig stærk underleverandør til for eksempel vindindustrien, og det skal gerne udbygges, men målsætningen er også at gøre os lidt mindre etbenet. Vi vil udvikle os inden for for eksempel byggeri, men også andre former for maskinindustri, hvor der er noget rør- eller pladebearbejdning, forklarer Bjarne Poulsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079