23948sdkhjf

Nordjysk fjederfabrik spår svært 2009

Hagens Fjedre regner dog med at komme styrket ud af 2009 på trods af finanskrisen.
2008 blev et blandet år for den nordjyske fjederfabrik. Første halvdel af året bød på fornuftig vækst, som betød, at man samlet set nåede sine omsætningsmål. Til gengæld har man i anden halvdel af året mærket afmatningen, og det betød, at man i regnskabsåret ikke formåede at forbedre overskuddet før skat, som forblev ca. 7 mio. kr. Administrerende direktør Henrik Hagens forventer derfor også, at 2009 bliver et hårdt år, men samtidig tror han på, at finanskrisen i sidste ende kan blive en fordel for Hagens Fjedre. Det skriver Erhvervsbladet.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi også er blevet ramt af krisen i det første kvartal af det nye regnskabsår. Men vi vil forsøge at kompensere for afmatningen ved at opdyrke nye eksportmarkeder. Det er bare noget, der tager tid, men jeg regner bestemt med, vi vil komme styrket ud af 2009. Vi har en god platform med et konkurrencedygtigt produktionsapparat, en god arbejdsstyrke og gode produkter, udtaler han til Erhvervsbladet.

Afmatningen har ramt den nordjyske fjederfabrik over en bred kam, og kun ganske få af virksomhedens kunder er gået fri. To lyspunkter er dog vindmølleindustrien og medico-industrien, hvor man indtil videre ikke har mærket en nedgang i efterspørgslen.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125