23948sdkhjf

Jorgensen Engineering trodser finanskrisen

Maskinkoncernen Jorgensen Engineering glæder sig her op til jul over et godt årsregnskab med fremgang i både omsætning og resultat.
Isoleret set har moderselskabet i Odense også haft en pæn stigning i omsætningen og mere end en tredobling i resultatet før skat. Sejren har som bekendt mange fædre, men det handler ifølge administrerende direktør Jens Nyeng blandt andet om projektoptimeringer, produktinnovationer, kundefokus, markedsføring og ikke mindst en proaktiv medarbejderstab.

Ny teknologi skaber konkurrencefordele
Jorgensen har i de seneste år sat turbo på nye teknologier - ikke mindst indenfor automation og robotter. En strategi der har givet klare konkurrencefordele, større kendskabsgrad og nye forretningsområder, og dermed sikret fortsat vækst og gode resultater.

- Vi samarbejder og udvikler med flere af de helt store spillere på fødevaremarkedet og blandt andet Nestlé har - finanskrise eller ej - et omfattende investeringsprogram, som Jorgensens innovative produktportefølje kan matche, siger Jens Nyeng, og tilføjer at Jorgensen er ved at opbygge et internationalt brand som problemløser og samarbejdspartner - også uden for Europa.

Fynsk know-how i superliga
Parallelt med fokus på nye teknologier har Jorgensen fortsat stor gennemslagskraft indenfor mælkepulverindustrien. På trods af mælkepulverkrisen i Kina, der skyldtes forgiftet råmælk, så sender verdens største mælkepulverproducenter som Wyeth, Nestlé og Abbott bud efter Jorgensen. Og en række kommende projekter forventes yderligere at styrke Jorgensens position som én af de førende specialister på markedet.

Derfor har man også store forventninger til 2009. Ordrebogen er stor, aktivitetsniveauet højt, og Jorgensen ligger lunt i svinget i forhold til budgetterne.

- Vi forventer også at fastholde niveauet i 2009 og er fortrøstningsfulde trods den globale krise, slutter Jens Nyeng.

Kilde: Jorgensen Engineering - http://www.jorgensen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11