23948sdkhjf

Jan Bach Maskinfabrik investerer i fremtiden

Den sjællandske underleverandør brugte Elmia Subcontractor til at løfte sløret for en række nye investereringer.

- Vi har lige investeret i et helt nyt femakset fræsecenter, som kommer til januar. Det er en Mazak i700 med to paletter og 120 værktøjer, som primært skal bruges til prototypefremstilling, siger indehaver Jan Bach til Jern & Maskindustrien.

Maskinen bliver udstyret, så den har det optimale grej til prototypefremstilling. Det er et område, hvor vi mærker stor efterspørgsel, og vi har også haft forespørgsler heroppe på messen, tilføjer han.

Nyt målerum skal sikre kvaliteten
Udvidelsen af maskinparken er dog ikke den eneste nyhed, Jan Bach Maskinfabrik havde med på Elmia Subcontractor.

- Vi er også ved at lave et stort målerum med klimastyring, som vi har ønsket i lang tid, og det er vi nu ved at være klar til at rykke ind i. Vi skal have nogle bedre forhold for måleudstyret, så vi kan få tingene ind og blive akklimatiseret– og så kan vi ikke mindst få vores målemaskine ind i et støvfrit miljø, fortæller Jan Bach, og tilføjer, at udvidelsen skyldes højere krav fra kunderne omkring kvalitet og dokumentation.

- Sidst men ikke mindst er vi ved at flytte vores saveafdeling over i nabobygningen. Vi regner også med at rykke vores montage derover, så vi kan få skabt noget mere plads i de lokaler, vi har, tilføjer Jan Bach.

Mødested for danskere
Det er tiende år i træk, at den sjællandske underleverandør er med på Elmia Subcontractor, og turen til Jönköping er derfor blevet lidt af en tradition.

- Vi vil gerne vise svenskerne, at vi har hele fasen fra prototypefremstilling til fremstillingsfasen, forklarer Jan Bach, der dog ikke primært er på messen for at indynde sig hos svenskerne.

- Vi benytter meget messen som et mødested, hvor vi træffer vores danske kunder Vi har p.t. én svensk kunde, men vi vil selvfølgelig gerne have flere, og det kunne være inden for brancher som medicinal, telekom, marine og fødevarer, siger Jan Bach.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078