23948sdkhjf

Liftra spinder guld på vindmølleindustrien

Den aalborgensiske producent af løfteudstyr femdobler omsætningen i år.
Medejer af Liftra, Per Fenger, regner med, at man i år runder en omsætning på 40 mio. kr., og dermed er det en fremgang, der virkelig kan mærkes fra sidste år, hvor den nordjyske virksomhed omsatte for ca. 8 mio. kr. Og der er en ganske bestemt grund til, at det går så stærkt for nordjyderne. Transportbehovet i vindmølleindustrien stiger hastigt, og alt hvad nordjyderne kan producere af løfteudstyr kan afsættes. Det skriver Børsen.

- Det betyder ikke meget for de store vindmølleproducenter at placere en ordre på eksempelvis 10 mio. kr. hos os. Så løser vi en konkret opgave for dem, og de kan komme videre uden at skulle fastansætte flere folk. Vi har specialiseret os ensidigt på dette område, og når de store aktører søger viden udenfor egne rækker, så kommer de til os. Viden er vores største styrke, siger Per Fenger til Børsen.

Han regner ikke med, at væksten stopper her. Næste år venter han en omsætning på 80 mio. kr. Han vil ikke afvise, at væksten i løbet af nogle år skal hjælpes på vej med opkøb af konkurrerende virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094