23948sdkhjf

Liftra er nordjysk mester i vækst

Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Nordjylland går i år til Liftra Holding.
Liftra, som juryen kalder både innovativ, global og vækstskabende, producerer løfte- og transportudstyr til vindmølleindustrien og opererer globalt, blandt andet i Kina, USA, Spanien, Polen og Tyskland.

- I sin motivering har juryen særligt fremhævet Liftras evne til hurtig globalisering og den opfindsomhed, der kendetegner ikke blot ejerne, men som er forankret i hele virksomheden i kraft af stærke ingeniør-kompetencer, siger Allan Terp, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur Of The Year for Nordjylland.

Stærkt produkt og flot indtjening
Hvert år kårer EY Danmarks bedste vækstskaber, og i år består flere virksomheder adgangskravet til konkurrencen – særligt i Nordjylland, hvor 178 virksomheder lever op til kravene for at deltage i EY Entrepreneur Of The Year. Det er en fremgang på 41 procent i forhold til 2015, og det gør Nordjylland til årets højdespringer i konkurrencen.

- Vi ser, at særligt mange virksomheder i Nordjylland i år har rigtig gode væksthistorier – og fremgangen er drevet af gode ideer, stærke produkter og flot indtjening. Årets vinder i regionen er et godt eksempel på en virksomhed, der sætter nye standarder, og som kan underbygge fremtidig vækst – også i udlandet, vurderer Allan Terp.

Ud over Liftra var Alpha Offshore Service, Kongerslev Kalk, Mariendal E-Teknik og Scanel International også nomineret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094