23948sdkhjf

Sjette gang var lykkens gang for DIS

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS blev regional vinder i vækstdysten EY Entrepreneur of the Year.
For sjette gang var DIS blandt de nominerede til prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Midtjylland, og i år vandt DIS så prisen blandt 290 midtjyske virksomheder og skal derfor repræsentere regionen til landsfinalen i november.

Formålet med konkurrencen er at sætte fokus på og anerkende Danmarks og verdens dygtigste iværksættere. EY Entrepreneur Of The Year ønsker at sætte entreprenørskab og vækst på dagsordenen og invitere til debat om, hvordan vi i Danmark kan skabe et miljø, hvor innovation og kreativitet kan spire.

- Juryen er imponeret over, at virksomheden løbende professionaliserer og hele tiden formår at skabe og fastholde en stærk kultur og sikre, at nye medarbejdere forstår virksomhedens DNA. Årets vinder har passion for teknik og processer og finder innovative og nye løsninger på tekniske udfordringer. Det er en virksomhed i konstant bevægelse og udvikling - og de er vanvittig dygtige, siger Mads Meldgaard, partner i EY og regionsansvarlig i EY Entrepreneur Of The Year for Midtjylland.

Ved kåringen var DIS oppe mod fire andre stærke virksomheder i regionen; Kähler Design, KPC Byg, Juhl Bach Holding og Normal.

Med sejren er DIS klar til landskåringen, der finder sted i Bella Center den 24. november, hvor det bliver afgjort, hvilken af de seks regionsvindere, der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.

DIS er tidligere blevet nomineret som EY Entrepreneur Of The Year i 2008, 2009, 2011, 2012 og i 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.593