23948sdkhjf

Hæder til CKJ Steel

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2016 modtog Carsten Kenneth Jensen, ejerlederen bag CKJ Steel, Årets Regionale Temapris 2016 på Sjælland.
I år overrækkes for første gang en temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2016 til en virksomhed, som har udvist et exceptionelt kundefokus.

- Carsten Kenneth Jensen har vundet Årets Regionale Temapris 2016 på Sjælland, da han har skabt en virksomhed, hvor han formår at gennemføre sit ønske om, at kunderne har krav på det bedste – hver gang. Kort sagt, er kundefokusering helt essentielt for hans virksomhed, udtaler Lars Vagner Hansen, director hos PWC, der står bag prisen. Han tilføjer:

- CKJ Steel A/S er en specialiseret virksomhed i en relativt traditionel branche, hvor de gør en stor forskel med deres væsentlige og meget gennemførte kundefokusering.

Carsten Kenneth Jensen etablerede i 1993 CKJ Steel, som i begyndelsen udførte traditionelt smedearbejde, men senere fokuserede på løsninger i rustfri stål som rørsystemer og tanke til procesanlæg.

- Ejerlederen har et klart fokus på, at der skal ske udvikling af værdi for kunden. Tidligt i processen bliver kunderne en del af værdikæden, og via brugerundersøgelser og lytte-aktiviteter inviterer virksomheden sine kunder til dialog direkte med selskabets bestyrelse. Det skaber en troværdighed, og på den måde formår CKJ Steel at skabe et tæt forhold til sine kunder, forklarer Vagn Holm, regionsdirektør i Nykredit, og fortsætter:

- Derudover giver det kunderne mulighed for at give feedback i forbindelse med blandt andet samarbejdet og produkterne, og de er dermed med til at udvikle nye forretningsområder, som er en væsentlig medvirkende faktor for selskabets kontinuerlige succes. Virksomheden har stigende efterspørgsel fra sine kunder og øger derfor hele tiden kvalitetsniveauet, så de står godt rustet til fremtiden.

CKJ Steel anvender incitamentsprogrammer, for eksempel samlepakker, som giver virksomheden mulighed for at skabe den ekstra værdi for kunden, som de ønsker og har stort fokus på. Feedback anvendes til udvikling af forretningen samt til analyse af markedet, og via kontinuerlige evalueringer af disse sikrer CKJ Steel, at forretningsmodel og produktportefølje passer til kundernes behov.

- CKJ Steel er en specialiseret virksomhed i en relativt traditionel branche, og deres store fokus på kunderne gør i den grad en forskel. Carsten Kenneth Jensen fortjener uden tvivl Årets Regionale Temapris 2016 på Sjælland og er et fantastisk eksempel på, hvad kundefokusering handler om. Det handler jo ikke om blot at sige, at kunden skal i fokus. Det skal også gøres, og det er netop det, vi ser her, udtaler Sigurd Schou Madsen, politisk konsulent i Dansk Erhverv.

Samtidig med Årets Regionale Temapris blev også prisen som Årets Ejerleder 2016 på Sjælland uddelt. Den gik til Ellegaard Göttingen Minipigs.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063