23948sdkhjf

Dansk Plade Team på opkøb i Norge

Med opkøb af to norske virksomheder får Horsens-virksomheden status som international virksomhed.
Da Dansk Plade Team blev etableret i 1990, blev det samtidig starten på lidt af et virksomhedseventyr. Fra starten udgjorde virksomhedens 18 ejere også den samlede medarbejderstab. Siden er det gået slag i slag, og virksomheden har i dag en position som samarbejdspartner til en stor del af den danske pladebearbejdende industri.

Gennem intensiv bearbejdning af markedet og gennem opkøb af hele syv virksomheder over årene har Dansk Plade Team opnået denne status som en betydende medspiller på markedet. Men hermed stopper det ikke – for Dansk Plade Team har også ambitioner om at spille en rolle på det internationale marked. Første step i opfyldelsen af disse ambitioner er netop blevet taget: For et større tocifret millionbeløb har Dansk Plade Team netop købt de to norske virksomheder Scanma A/S og Scanma Service A/S i Ås.

Udvidelse af aktiviteter
Hos Scanma A/S har man – i lighed med Dansk Plade Team – markedsført og forhandlet den velkendte produktionsteknologi fra Amada, TimeSaver og Haeger. Det vil naturligvis fortsætte, men med de nye danske ejere vil der komme nye aktiviteter til.

– Oven i de nævnte mærker vil vi introducere nye mærker, og samtidig vil vi inden for rammerne af Scanma Service A/S kunne tilbyde de norske kunder samme stærke servicekoncept, som vi med succes har betjent det danske marked med. Med det udvidede maskinsortiment, og det stærke, danske servicekoncept, er vi godt rustet til at sikre en udvikling med vækst og fremgang på det norske marked, fortæller administrerende direktør Max Møller fra Dansk Plade Team A/S.

Fordele for danske kunder
Udover salg af ny produktionsteknologi og forebyggende ”service på kontrakt” kan Dansk Plade Team også tilbyde kunderne adgang til et interessant marked for brugte, renoverede maskiner. Og med opkøbet af Scanma kan det forventes, at dette marked bliver endnu mere interessant.

- I kraft af vores aktiviteter på det norske marked forventer vi, at vores samlede brugtmarked vil blive udvidet væsentligt. Faktisk vil vi fremover kunne præsentere et skandinavisk brugtmarked – der bliver simpelthen mere at vælge imellem. Og det er naturligvis noget, som vil komme vores kunder til gode, runder Max Møller af.

Afsluttende kan det nævnes, at Dansk Plade Team i dag har en samlet medarbejderstab på 58, og at virksomheden siden 2005 har kunnet præstere en ottedobling af den årlige omsætning. Af samme grund er Dansk Plade Team da også blevet nomineret til at være en de danske gazellevirksomheder i 2008.

Kilde: Dansk Plade Team - http://www.dptas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094