23948sdkhjf

DIS buldrer videre

2015/2016 blev endnu et rekordår for den østjyske ingeniør- og udviklingsvirksomhed.
Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS (Dansk IngeniørService) fortsætter den positive udvikling og præsenterer en samlet bruttofortjeneste på 162 mio. kr. svarende til en fremgang på godt 43 procent. Fremgangen smitter ligeledes af på overskuddet, som endte på 29 mio. kr. for regnskabsperioden. Det oplyser DIS i en pressemeddelelse.

Hos DIS er man tilfredse med regnskabet, der lever op til virksomhedens forventninger.

- DIS er lykkedes med at styrke og udnytte synergien imellem vores udenlandske aktiviteter samtidig med, at vi oplever en stigende efterspørgsel på alle vores ydelser. Tilsammen gør dette, at vi påtager os større og mere krævende opgaver på et konkurrencedygtigt niveau, siger direktør og partner i DIS, Michael Gadeberg.

DIS har i det forgangne regnskabsår også udvidet omfanget af konsulentydelser, hvilket bidrager til det positive resultat.

- Vi har konstant fokus på at forbedre effektiviteten i samarbejdet med vores kunder og samtidig fastholde den høje kvalitet, som vi er kendt for. Senest har vi udvidet med ydelsen Management Consulting, der yderligere styrker vores faglige niveau, siger Michael Gadeberg.

I regnskabsåret 2015/2016 har ingeniør- og udviklingsvirksomheden åbnet en ny afdeling i Aalborg og uden for landets grænser i USA i Chicago, Houston og Atlanta samt i den polske by Krakow og i Lviv i Ukraine. Virksomheden tæller nu i alt 10 afdelinger på verdensplan.

- Vi er lykkedes med at udvikle forretningen samtidig med, at vi ser fremad, og det er vi godt tilfredse med, siger Michael Gadeberg, der samtidig fortæller, at DIS har et mål om at fordoble virksomhedens størrelse i løbet af de næste tre år.

DIS’ forventninger til væksten det kommende år ligger på niveau med det netop afleverede regnskab, hvor DIS forudser, at de igangsatte initiativer samt nye tiltag vil have en positiv indvirkning, så virksomheden kan fastholde målet om 30 procent vækst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094