23948sdkhjf

Schultz Seating Group vokser videre

Specielt bundlinjen steg hos den danske underleverandør til møbelindustrien i seneste regnskabsår.
Schultz Seating Group endte med en samlet bruttofortjeneste på 49,5 mio. kr. i 2015/2016, og det betød en fremgang på 2,5 procent sammenlignet med året før. Samtidig steg overskuddet før skat med hele 38 procent til 6,3 mio. kr.

- Vi vækster – og det er både i Kina, Polen og Danmark, men mest i Polen, konstaterer administrerende direktør Søren Nebbegaard.

- Der flyttes en del produktion tilbage til Europa fra Kina i øjeblikket, og der ligger vi godt centralt med vores fabrik i Polen. Og så er vi bedre til at levere det, vi kalder et ”fuldt koncept” – det vil sige, at vi leverer helheder og monterer det færdigt for kunden, fortsætter han.

Atter fremgang i Danmark
I Danmark fik Schultz Seating Group i 2015/2016 også bremset flere års tilbagegang.

- Det er begyndt at gå lidt fremad. Igen vil jeg sige, at vi oplever stigende efterspørgsel efter samlede løsninger og montage-løsninger. Jeg er ret positivt overfor udviklingen i Danmark lige nu, siger Søren Nebbegaard.

- Vi har samtidig tilpasset vores setup i Danmark gennem året. Nu er det mest produktionsfolk og ikke kontorpersonale, vi har ansat. Vi har dog ikke været ude at fyre folk, men har omstruktureret, tilføjer Søren Nebbegaard.

Forventer yderligere fremgang
Schultz Seating-direktøren er ligeledes positiv overfor udviklingen i indeværende regnskabsår.

- Vi er kommet godt i gang, og vi forventer nogenlunde samme stigningstakter som sidste år, forklarer Søren Nebbegaard.

I 2015/2016 havde Schultz Seating Group 340 ansatte, hvilket var 16 flere end året før, og Søren Nebbegaard forventer, at det tal stiger nogenlunde det samme i 2016/2017.

- Det er ikke et mål i sig selv at stige i antallet af ansatte – det er jo sjovere, hvis omsætningen kan stige, uden at man behøver ansætte flere medarbejdere, slutter Søren Nebbegaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078