23948sdkhjf

Analytikere savner fokus hos Dantherm

Den jyske industrikoncern skal i højere grad lære at skære perifere produkter fra og outsource produktion til lavtlønslande, hvis det står til aktieanalytikerne.
Med seks økonomiske nedjusteringer i løbet af tre år og udsigt til underskud i det kommende regnskab har Dantherm-aktien i den grad været inde i en turbulent tid. Berlingske Business har talt med en række aktieanalytikere, der alle peger på, at selskabet selv er skyld i problemerne.

- Der er brug for markante ændringer i Dantherm, og dem har ledelsen endnu ikke fået gennemført. Man har været bange for at træffe nogle ubehagelige, men nødvendige valg, der vil koste arbejdspladser herhjemme, som at skære produkter fra og flytte mere produktion til udlandet, udtaler Anders Hjort, der er analytiker i SEB Enskilda, til Berlingske Business.

Direktør for Dantherm, Poul Arne Dahl, afslører dog, at der er stramninger på vej i produktionen, og at man i den forbindelse vil afskedige op mod 350 medarbejdere i år, men Stig Nymann, der er analytiker hos Gudme Raaschou, mener, at der er tale om defensive aktioner, som blot er en følge af finanskrisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109