23948sdkhjf

Produktnyhed: Selvansugende magnetdreven pumpe i kemisk resistent kunststof

IWAKI Nordic A/S introducerer SMX serien - en selvansugende magnetdreven centrifugalpumpe.
IWAKI’s magnetdrevne pumper er kendt for at være velegnede til transport og cirkulation af kemiske væsker. SMX pumpen hører også under denne kategori, men har yderligere den fordel, at den er selvansugende.

Industrien kan glæde sig over denne alsidige selvansugende pumpe, som er en rigtig god løsning i større processer med aggressive, farlige eller brandfarlige væsker. Pumpens konstruktion gør, at den kan suge (løfte) væsken mere end fire meter på mindre end 90 sekunder.

100 % kemisk resistens
SMX pumpen er udført i kunststof - henholdsvis polypropylene (GFRPP) og som noget helt nyt Ethylene tetrafluoroethylene (ETFE). Fordelen ved kunststof er, at pumpen er 100 % kemisk resistent, uanset hvilken væske der ønskes pumpet. Temperaturområdet er fra 0 til 80 grader celcius.

Lækage-fri magnetkobling
IWAKI har produceret magnetdrevne pumper i mere end 30 år, og magnetdrevne pumper er netop kendetegnet ved IKKE at have akseltætninger. Kraften overføres fra motor til pumpe ved hjælp af kraftige permanente magneter fastgjort til motorakslen og til pumpehjulet indvendigt i pumpen, og derved er tætningen helt elimineret.

Tåler tørkørsel
Den patenterede ”Non-Contact” –løsning sikrer, at der ikke er kontakt mellem den indvendige magnet og bagparten ved tørkørsel. Hermed sikrer man, at SMX pumpen, i lighed med de øvrige magnetdrevne pumper i IWAKI’s program, ikke tager skade af en driftssituation med midlertidigt tørløb.

Kilde: IWAKI - http://www.iwaki.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081