23948sdkhjf

DIS ansætter ny CFO

Michael Friis er tiltrådt stillingen som group CFO for ingeniør- og udviklingsvirksomheden i Skanderborg.
DIS - Dansk IngeniørService - vokser kraftigt i disse år, og som en del af udviklingen har udviklingshuset ansat Michael Friis, 52 år, som ny group CFO.

Som group CFO indtræder Michael i direktionen og har ledelsen af økonomi, controlling, it, rapportering samt shared service som sine arbejdsområder.

Han kommer senest fra en stilling som executive vice president hos GEA, og før det har han været financial manager og CFO i virksomheder som Alfa Laval, Andritz Group og Velux. Michael Friis er uddannet erhvervsøkonom på Syddansk Universitet.

- DIS er en ingeniør- og udviklingsvirksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Jeg vil naturligvis have fokus på DIS’ generelle strategi- og forretningsudvikling og ser frem til at blive en del af et velmotiveret og inspirerende team med kundefokus, siger Michael Friis.

DIS har gennem alle årene haft en kontinuerlig vækst, og med beslutningen om at oprette en ny group CFO-funktion samt udvide direktionen, er der skruet ekstra op for ambitionerne. Ingeniør- og udviklingsvirksomheden ekspanderer kraftigt både i Danmark, men også uden for landets grænser, senest i USA hvor man netop har åbnet kontorer i Chicago, Houston og Atlanta.

- Hos DIS har vi en strategisk målsætning om en fordobling af virksomhedens størrelse i løbet af de næste tre år, derfor havde vi behov for at styrke kompetencerne i form af en ny group CFO. I foråret igangsatte vi rekrutteringsprocessen, og vi ser nu frem til samarbejdet med en så erfaren og kompetent profil som Michael, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063