23948sdkhjf

Velbesøgt husmesse hos A-V-N Maskin

Det var en tilfreds direktør Flemming Hjorth, der kunne gøre status på andendagen af A-V-N Maskins årlige husmesse.
- I år har vi haft rekord i antallet af forhåndstilmeldte, og vi regner med, at vi har haft besøg af ca. 200 virksomheder, svarende til ca. 500 personer, når de tre dage er ovre. Og de besøgende har været godt spredt over forskellige faggrupper og er kommet fra hele landet, konstaterer Flemming Hjort.

Det er 22. gang, A-V-N Maskin lukker dørene op til husmessen, og traditionen tro har der været masser af maskiner, som de besøgende kunne kigge nærmere på, og udover disse har det blandt andet være muligt at overvære en række spændende foredrag.

- Foredragene har været godt besøgt. I dag havde vi fx besøg af Ole Therkeldsen fra Lego, og det var et særdeles populært foredrag, siger Flemming Hjort og fortsætter:

- Men det er også nødvendigt, at der er den slags trækplastre. Der skal være noget fagligt at komme efter for gæsterne, så det vil vi også gøre meget ud af i fremtiden. Jeg er taknemmelig over, at så mange af både vores nuværende og potentielle kunder har valgt at deltage, og gøre de her dage til en succes.

På husmessen havde A-V-N Maskin også inviteret en række gæsteudstillere, som fx Unimerco, Damstahl Tooling og Sandvik Coromant, inden for, og også her melder Flemming Hjort om positive tilbagemeldinger.

Husmessen fortsætter fredag - blandt andet med foredrag af Bo Belvedere Christensen fra Peak Performance.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095