23948sdkhjf

Tryk dig frem til det færdige emne

En ny touch-screen fra belgiske LVD gør maskinbetjeningen enklere og mere effektiv.
Hos mange maskinproducenter er det ikke længere nok, at deres maskiner er markedets mest avancerede. I disse år arbejdes der meget med brugervenlighed for at gøre det hele meget enklere og dermed mere effektivt for den operatør, der i sidste ende skal betjene maskinen.

I Belgien hører maskinproducenten LVD til de fremmeste producenter inden for blandt andet bukke- og skæremaskiner. Men også på brugervenlighedssiden har belgierne arbejdet intenst på at gøre brugen af deres maskiner til en leg. Seneste skud på den stamme er CADMAN-TOUCH – en revolutionerende touch-screen, der letter betjeningen af maskinen betydeligt.

I Danmark er det I.P. Maskiner i Randers, der forhandler LVD’s maskiner, og her er Henrik Angel ikke i tvivl om, at den nye touch-screen vil kunne lette arbejdsgangene for operatørerne.

- CADMAN-TOUCH er utrolig nem at bruge på grund af det intuitive interface, der gør det let for operatøren at komme fra tegning til færdigt emne. Det kræver færre handlinger, og er langt enklere på grund af systemets letforståelige ikoner, forklarer Henrik Angel, og tilføjer:

- Teknologien er meget driftssikker og kan bruges selv med arbejdshandsker på. Og der er tale om et gennemprøvet produkt, da teknologien allerede benyttes på andre LVD-produkter med stor succes.

Selve styresystemet er Windows XP-præget, og er derfor let gengendeligt for de fleste brugere. Derudover er styresystemet naturligvis fuldt integreret med LVD’s egen CADMAN-software, hvor både den aktuelle version 7 og fremtidige versioner vil være CADMAN-TOUCH-klar.

- Derudover giver systemet operatørerne mulighed for at importere både 2D- og 3D-filer direkte i maskinstyringen, hvilket gør det betydeligt lettere at håndtere ”sidste øjebliks”-ordrer, lyder det fra Henrik Angel.

Hardware
Intel Celeron M 1 GHz processor – fri funktion
Internal memory 512 Mb RAM
2 GB Compact Flash til operativsystem og software
1 GB Memory stick til kundedata

Terminal
1280x1024 17” Monitor Elo CarrolTouch (infrarød touch)
3 USB 2.0 porte til ekstra hardware (HMI, memory stick og stregkode-læser)

Operativsystem
Windows XP præget
Skrivebeskyttet OS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128