23948sdkhjf

LVD skal presse flykroppe

LVD er udset som leverandør til det højteknologiske firma Kawasaki Heavy Industries (KHI), som investerer i specialbyggede Synchro-Form kantpresser med adaptive bukketeknologi til store XXL-profiler.

Kawasaki Heavy Industries' (KHI) ordre er en absolut kundetilpasset kantpresser i 1.000 tons-klassen, oplyser LVD. Den udstyres med specialværktøjer for at kunne producere de meget store flykroppe til kommercielle flyvemaskiner af typen Boeing 777X.

LVD oplyser, at formgivningen af sådanne flykroppe og XXL-komponenter er en temmelig udfordrende opgave, hvor alt foregår i ét flow af adskillige buk og prægninger med konstant kontrol af, at den korrekte vinkel er opnået.

Kawasaki Heavy Industries fremstiller transport og industrikomponenter og er en stor og betydelig samarbejdspartner for produktionen af Boeing 777X. Ordren blev placeret hos LVD efter adskillige test, og meget krævende kontrolmålinger var godkendt og accepteret. Synchro-Form kantpresseren bliver produceret på LVD´s world class produktionsfacilitet, nemlig hovedfabrikken i Belgien.

LVD er specialister inden for fremstilling af metalpladebearbejdende maskiner. Det inkluderer laser- og stansemaskiner samt kantpresser og pladesakse. Såkaldte mid-lewel automationsløsninger indgår også i programmet, hvor alt understøttes af LVD´s Cadman softwarepakke. LVD´s maskiner er Industri 4.0-klar og understøtter Smart Manufacturing, oplyser LVD.

Læs mere om: LVD
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.175