23948sdkhjf

”Kapacitet tilbydes” gav nye kunder

I stedet for at annoncere i aviser og fagblade blev Jydsk Montage og Svejseteknik medlem af Metal Supply – og det har de ikke fortrudt.
For på Metal Supply fandt Lars Hansen nogle oplagte redskaber til at finde nye kunder til den nordjyske virksomhed. Her har det fx været en succes at annoncere med ledig kapacitet inden for smedemontage og svejsning.

- Det gik hurtigt, da vi lagde det på ”kapacitet tilbydes”. Vi havde kunder, der næsten med det samme ringede og reagerede på opslaget. Jeg vil gætte på, at vi i alt har fået ca. fire opgaver ud af det, siger Lars Hansen og fortsætter:

- Vi lægger jævnligt noget på portalen, men det er selvfølgelig ikke hver gang, at der kommer noget konkret ud af det. Til gengæld kan vi se, at der hver gang er mange inde og læse vores indrykninger.

Medlemsskabet af Metal Supply blev tegnet for ca. ½ år siden, og med den umiddelbare succes in mente er det ikke noget, Lars Hansen har fortrudt.

- Jeg har før prøvet lignende systemer, hvor der ikke kom så meget ud af det. Før vi blev medlemmer, overvejede vi, om vi skulle til at annoncere i aviser og lignende for at få en bedre belægning i vores produktion, men så opdagede vi Metal Supply.

Udover mulighederne for at annoncere ledig kapacitet bruger Lars Hansen det daglige nyhedsbrev til at holde sig orienteret om, hvad der sker i branchen.

- Jeg læser nyhedsbrevet hver dag og tjekker også fx ”markedspladsen”, om der er kommet nye maskiner. Derudover kan jeg jo bruge systemet til at få vores navn nævnt. Det er vigtigt, at folk kender os. Jo flere gange et navn bliver nævnt, jo større chance er der for, at de husker os, slutter han.

Du kan også høre mere om fordelene ved at være medlem på Metal Supply ved at kontakte marketingkoordinator Hanne Marie Lou på eller tlf. 72286970.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.188