23948sdkhjf

RM Holding kåret som Syd- og Sønderjyllands Entrepreneur Of The Year

RM Holding ApS er Syd- og Sønderjyllands bedste vækstvirksomhed. Det blev afsløret, da Ernst & Young holdt regionskåring i vækstskaberkonkurrencen Entrepreneur OF The Year.
RM Gruppen består af moderselskaberne RM Holding af 1997 ApS og RM Group A/S samt fire datterselskaber, Rimadan A/S, Ribe Maskinfabrik A/S, RM Group China ApS, og Ripol Sp.Z.o.o. i Polen.

Virksomheden blev stiftet i 1897 som en beslagsmedje og har siden udviklet sig fra at være en traditionel maskinfabrik til at være en internationalt orienteret virksomhed, med energiforsyning, cementindustri, jernbaneindustrien samt byggematerialeindustrien, som de væsentligste markedssegmenter. Tilsammen kan gruppens virksomheder levere komplette løsninger til Industrien

Ole Juul Jørgensen er fjerde generation i virksomheden. Han kom ind i virksomheden i 1990 og har siden 1995 været ejer og administrerende direktør. Ole Juul Jørgensen har med sin performance gjort stort indtryk på juryen, som blandt andet begrundede valget af ham og RM Holding af 1997 ApS således:

- Ole Juul Jørgensen har med sin energi og ambition formået at lave en turn-around på en virksomhed, som i dag er en toptunet international virksomhed, men også som en virksomhed, der har formået at sikre det lokale. De planer, der blev lagt for år tilbage, er virkelig slået igennem, og forventningerne til fremtiden er tilsvarende høje. Og med mottoet ”Vi skal være bedre i morgen, end vi er i dag” er scenen for virksomhedens videre udvikling sat.

Sidste regnskabsår realiserede Ole Juul Jørgensen og RM Holding af 1997 ApS en imponerende vækst i resultatet før skat, hvor det aktuelle resultat var godt 28 mio. kr., og en vækst på mere end 200 %.

Med i opløbet om at blive Syd- og Sønderjyllands bedste vækstvirksomhed var også Meldgaard Holding A/S, Sjølund A/S, Spirit Wholesale A/S og Union Engineering A/S.

Der kåres vindere i regionerne København, Sjælland, Fyn, Syd- og Sønderjylland, Midtjylland og Nordjylland inden den samlede vinder findes ved landskåringen i Bella Center den 27. november.

Kilde: Ernst & Young - http://www.ey.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109