23948sdkhjf

Få de nøgne råvarenyheder

Den norske kvinde Mirell Victoria har gjort det til en dyd at levere finans- og råvarenyheder i afklædt tilstand.
Selv om hårfarven er blond, skal man ikke tro, at den 23-årige norske kvinde henter sine aktie- og råvaretips ud af den blå luft. Hun har nemlig en baggrund i danske Saxo Bank, ligesom hun har arbejdet flere år i respekterede investeringsbanker i London. Det skriver Ekstra Bladet.

I dag udbreder hun så også sin viden om de finansielle markeder via sin egen hjemmeside mirell.com, og her kan man tre gange om ugen iagttage den blonde kvinde, mens hun redegør for valuta-, råvare- og aktiemarkederne på noget utraditionel vis. I stedet for grå jakkesæt og kedelige miner slænger den norske kvinde sig nemlig halvnøgen i sit badekar, mens hun gennemgår de forskellige markeder.

– I England var det mere accepteret at se godt ud og være i bankbranchen. I Danmark oplevede jeg flere gange, at folk troede, at jeg var sekretær. Andre kaldte mig ”Barbie”, og jeg følte mig indimellem mobbet af mine kolleger. Det er en udbredt fordom, at man ikke kan ligne Barbie og være intelligent samtidig, siger hun til Ekstra Bladet.

Er man ikke til de ”afklædte” råvarenyheder, kan man naturligvis stadig følge med i råvaremarkedernes udvikling på Metal Supply .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094