23948sdkhjf

Nedjustering fra Dantherm

Økonomisk opbremsning på en række af Dantherm-koncernens primære markeder har negativ effekt på forventningerne for 2008.
Det vigende aktivitetsniveau fra andet kvartal af 2008 er fortsat ind i tredje kvartal hos Dantherm, og udsigterne for fjerde kvartal er præget af usikkerhed. Forventningerne til årets omsætning reduceres med 100-200 mio. kr. til niveauet 2 mia. kr., og resultat før skat forventes at blive mellem nul og -20 mio. kr. mod tidligere 30-45 mio. kr.

- I de hidtidige forventninger for 2008 har der i lighed med tidligere år været estimeret en større omsætning og indtjening i andet halvår end i første halvår. Udviklingen i tredje kvartal og forventningerne til fjerde kvartal betyder, at der nu ventes en omsætning og en indtjening i andet halvår på niveau med første halvår, skriver Dantherm i en fondsbørsmeddelelse.

Forventningerne til den fremtidige udvikling er forbundet med stor usikkerhed og risici, da koncernen har en betydelig afsætning, der er afhængig af industriens og samfundets investeringer. I den aktuelle likviditetskrise i finanssektoren kan det få konsekvenser for både nuværende og fremtidige projekter.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094