23948sdkhjf

Fynsk leverandør i rivende udvikling

Paknings- og tætningsfirmaet Carsten Holm A/S fra Fyn er inde i en støt stigende udvikling.
Carsten Holm A/S har opereret i både det danske og det internationale marked for tekniske pakninger side 1979. Det har medført en høj ekspertise indenfor dette felt, og virksomheden servicerer i dag kunder indenfor landbruget, den hydrauliske og pneumatiske industri, den kemiske industri, offshore-industrien, skibs- og marineindustrien, fødevareindustrien og ikke mindst vindmølleindustrien. Viljen til at lægge kundens produkter på lager har medført, at Carsten Holm A/S i stigende grad har opnået OEM-aftaler med sine kunder.

- Vi lægger stor vægt på at råde og vejlede vores kunder på et teknisk højt niveau. Vi arbejder i dag som en servicevirksomhed, hvis fornemmeste opgave er at have korte svartider, sikre leveringer, bredt sortiment og naturligvis konkurrencedygtige priser, siger Ulrik Holm, fra Carsten Holm A/S.

I dag har Carsten Holm A/S nok Danmarks bredeste lager af pakninger og tætninger, og det kræver plads. Derfor har virksomheden fornylig investeret i to ekstra elevatorer til det elektroniske lagersystem, som giver 286 kvadratmeter yderligere hyldeplads samt lejet ekstra 311 kvadratmeter lagerkapacitet ved siden af virksomheden. Det elektroniske lagersystem er med til at opretholde en høj leveringssikkerhed i og med, at alle varer bliver plukket via scannede stregkoder.

Carsten Holm A/S´ produktprogram dækker over alt fra O-ringe, Back-Up-skiver, Olietætningsringe, Skraberinge, V-ringe, U-manchetter, X-ringe, Stabelsæt, Dobbeltvirkende manchetter, Kobber-, Pas-, og Fiberskiver, Endedækselspakninger, Aksiale gammatætninger, Førringsbånd, Kompakt-manchetter, T-Duo-manchetter, Bonded Seals, Låseringe, PTFE-tætninger, etc. Disse standardvarer dækker over 80.000 forskellige varenumre.

- Vi har siden 1990 kunnet tilbyde vores kunder specialfremstillede pakninger og tætninger på vores CNC-maskiner, og vi var dermed også en af pionererne på det danske marked. Denne erfaring har været med til at give os en helt unik erfaring og knowhow indenfor dette felt. Maskinerne giver mulighed for at fremstille tætninger og prototyper i en diameter fra 3–600 mm på næsten ingen tid. Der fremstilles tætninger i elastomerer og termoplastiske materialer til både høj og lav temperatur applikationer. Vi fremstiller også pakninger i FDA-godkendte materialer, siger Ulrik Holm.


En øget efterspørgsel på disse produkter har medført, at man har investeret løbende i nye CNC-maskiner. Det seneste skud på stammen bliver en SML 260 CNC-drejebænk. En lidt mindre maskine end de øvrige, men til gengæld er den ca. 20 % hurtigere at producere på ved mindre dimensioner.

- Men maskiner gør det ikke alene, og et af virksomhedens vigtigste aktiver er vores medarbejdere, som i kraft af deres store engagement og knowhow er med til at give Carsten Holm A/S´ kunder den bedste service, der findes på marked. Vi leverer 98 % af vores varer fra dag til dag. Så ring, fax eller e-mail vores salgsafdeling for rådgivning, pris og levering, slutter Ulrik Holm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125