23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny indkøbschef hos MTO Electric

Lasse Eduard Johansen skal være med til at styrke leverandørrelationerne samt optimere lagerføringen hos MTO Electric.
MTO har ansat Lasse Eduard Johansen som ny indkøbschef. Lasse er 34 år, opvokset i Brørup og uddannet lager- og logistikoperatør. Gennem hele sit professionelle arbejdsliv har den røde tråd været lager og logistik.

Lasse Eduard Johansen kommer fra et job som logistikchef i MHI Vestas Offshore Wind, hvor han har haft ledelsesansvar i fire afdelinger og stået for både indkøb, produktionsplanlægning og lager.

Som tidligere produktionsplanlægger og value stream koordinator hos Siemens Wind Power har han prøvet kræfter med hele spændet fra disponering af materialer, indkøb, master data til produktions- og lageroptimering. Han har desuden været projektansvarlig i forbindelse med en række optimerings- og udviklingsprojekter.

Gode priser og levering til tiden
Nu ser Lasse Eduard Johansen frem til at bruge sin erfaring til at skabe resultater hos MTO.

- Det jeg glæder mig mest til er at se virksomheden udvikle sig og være en del af denne udvikling. At sætte mit præg og fingeraftryk på mine ansvarsområder. At blive en del af et lille kollegateam, hvor alle kender alle, og hvor politik og bureaukrati ikke er en faktor, fortæller han.

Lasse Eduard Johansen håber at kunne bidrage til at udvikle forretningen i MTO Electric til at blive mere effektiv, kostbesparende og leveringsdygtig.

- Jeg håber, at jeg igennem optimering af leverandør- og transportøraftaler, master data samt bedre intern logistik, kan være med til at skabe bedre rammer for MTO Electric og sikre fortsat gode priser og levering til tiden hos kunderne.

Tilbage til en mindre virksomhed
Efter mange år i store koncerner så mente Lasse, at tiden var inde til at prøve kræfter med en mindre virksomhed.

- Jeg ville gerne tilbage til en mindre og mere dynamisk virksomhed igen. Processen fra tanke til eksekvering i de store multinationale konglomerater er oftest noget længere, end det er tilfældet i en mindre dansk virksomhed, fortæller Lasse.

Hos MTO’s ledelse ser man frem til at inddrage Lasse i organisationen.

- Vi er glade for at kunne byde Lasse velkommen i vores organisation og ser frem til samarbejdet med ham omkring optimering af vores indkøbsfunktion og lagerføring, fortæller direktør Mads A. Velbæk.

- Vi glæder os til at kunne drage nytte af hans store viden om indkøb og logistik og kunne få optimeret hele sourcing-flowet til gavn for vores kunder. Lasse er ung og dynamisk, og har haft hands-on i flere større virksomheder, hvor præcision og omhyggelighed er en dyd, supplerer direktør Michael Johansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156