23948sdkhjf

Nye ejere hos Dansk Rustfri A/S

Kolding-virksomheden har gennemgået et generationsskifte, og de nye ejere ser muligheder for vækst og flere arbejdspladser.
Poul Lauenborg har i mange år drevet Dansk Rustfri, men han har nu afhændet virksomheden til en ny ejerkreds, hvor Jesper Jorsal med 75 procent af aktierne er hovedaktionær. Derudover er han også virksomhedens nye administrerende direktør.

Udover Jesper Jorsal er Erik Østergaard og Lars Westerholt Jørgensen indtrådt som ejere af de resterende 25 procent. Det betyder samtidig, at den hidtidige ejer, Poul Lauenborg, er helt ude af ejerskabet, men han fortsætter dog som medarbejder i virksomheden.

Ny kapital
De nye ejere har samtidig indskudt ny kapital i selskabet.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at økonomien ikke har været god de sidste år, og derfor har vi skudt den driftskapital ind, der skal til for at drive en god virksomhed, siger administrerende direktør Jesper Jorsal.

- Vi ser et stort potentiale i virksomheden og mener, at mange flere i markedet kan få glæde af de kvalitetsprodukter, som Dansk Rustfri fremstiller, uddyber han.

Ser vækstmuligheder
Jesper Jorsal er ikke i tvivl om, at der ligger vækstmuligheder for Dansk Rustfri, og det bliver hans fremmeste opgave at indfri det potentiale i de kommende år.

- Vi satser på vækst ved at bygge videre på det gode håndværk, som virksomheden er kendt for. Vi er inden for et område, hvor kvalitet, dokumentation og levering til tiden er altafgørende og samtidig er nøgleordene for at opnå vækst, siger han.

- Jeg vil skyde på, at der er en håndfuld virksomheder eller maksimalt to i Danmark, der kan levere de samme produkter og den samme kvalitet, som vi kan, og vi kan se, at det er virksomheder, som klarer sig godt. Vi mener, der er et klart potentiale inden for de produktområder, vi har i dag. Inden for vores pharma-ben for eksempel har vi leveret til to af de største aktører inden for branchen, men der er jo flere aktører inden for den branche, forklarer Jesper Jorsal.

Vil være mere opsøgende
Der er i dag 23 medarbejdere i virksomheden, men vækst vil betyde flere medarbejdere.

- Vi vil gerne appellere til den bedste arbejdskraft i markedet og fange de dygtige unge inden for faget. Det skal være sådan, at det er et kvalitetsstempel på éns CV at være ansat hos Dansk Rustfri, siger Jesper Jorsal.

Omsætningen ligger i dag på godt 20 mio. kr., men der ligger planer for, hvordan omsætningen skal fordobles.

- Vi vil gerne øge omsætningen hos eksisterende kunder, men den nye ejerkreds vil også være væsentligt mere kundeopsøgende i markedet, siger Jesper Jorsal.

Hos Dansk Rustfri i Kolding er de eksperter i at fremstille skræddersyede produkter, primært specialtanke, til medicinal- og fødevarebranchen og til den kemiske industri. Ikke kun til det danske marked, men i høj grad også til eksport, hvor produkter fra Dansk Rustfris adresse på Essen går så langt væk som til for eksempel Malaysia, Kina, Japan, Canada, USA, men også til det europæiske marked. Godt 80 procent af virksomhedens produktion bliver eksporteret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094