23948sdkhjf

Første del af Dansk Rustfris konkursbo solgt

LP Kolding overtager pharma-delen hos den konkursramte virksomhed Dansk Rustfri.

Læs også: Rekordordre til LP Kolding

Mens virksomheden Dansk Rustfri gennem en længere periode har været ramt af udfordringer, har LP Kolding de senere år konsolideret sig inden for levering af rustfri komponenter til særligt krævende produktioner og formål.

- Vi er på alle måder kede af at se en virksomhed som Dansk Rustfri A/S gå konkurs. Selvom vi har været konkurrenter, så har vi i endnu højere grad været samarbejdspartnere og hjulpet hinanden på forskellige opgaver. Derfor er vi også glade for, at vi nu kan hjælpe en del af de kunder og medarbejdere, som har været tilknyttet virksomheden, siger administrerende direktør for LP Kolding, Mogens Feld-Andreasen.

Aftalen mellem konkursboet og medarbejderne faldt på plads otte dage efter, at Dansk Rustfri så sig nødsaget til at indgive en konkursbegæring.

Med opkøbet følger ti medarbejdere, som nu bliver kolleger med LP Koldings eksisterende 33 medarbejdere.

Læs også: Japansk ordre til Pureteq

Derudover overtager LP Kolding lejemålet på Essen 20 og også den del af maskinparken, der bruges i pharma-værkstedet, ligesom tre eksisterende ordrer følger med over.

- Udover at vi er glade for at kunne hjælpe nogle af de parter, som lige nu står i en svær situation, så er dette også en strategisk beslutning, som styrker vores forretningsområde og supplerer de øvrige aktiviteter inden for rustfri tanke og procesudstyr af høj kvalitet, siger Mogens Feld-Andreasen.

Hidtil har LP Kolding kun haft begrænset aktivitet inden for pharma-området.

- Det er derfor, vi ser noget synergi i at overtage det. Det er absolut meningen, at det skal være et ekstra ben at stå på, plus vi også vil udnytte den ekstra ressource, vi får ind til den gode aktivitet, vi har, forklarer Mogens Feld-Andreasen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11