23948sdkhjf

Ny direktør hos LPM Production

Bestyrelsen i LPM Production A/S har pr. 1. oktober ansat Torben Lund Madsen som ny administrerende direktør for virksomheden.
Den tidligere direktør Kurt Andersen, stifter af selskabet og hovedaktionær, vil fremover være tilknyttet virksomheden som konsulent med hovedvægten lagt på salg og kundepleje.

Torben Lund Madsen er 45 år og kommer fra en lederstilling i Danisco, men har tidligere været direktør og medejer af Grabow Maskinsystemer A/S og Weissenborn a/s. Torben har som direktør over en del år stået i spidsen for udvikling af disse virksomheder til den status, de har i dag.

- Hovedopgaven for Torben Lund Madsen bliver at sikre den meget positive udvikling, som LPM Production har gennemgået over de senere år. I bestyrelsen ser vi alle frem til, at Torben Lund Madsen kommer til at stå i spidsen for et stærkt ledelsesteam, der skal sikre fortsat vækst i de kommende år, skriver LPM Production i en pressemeddelelse.

Ovenstående skal ses som et yderligere skridt i det planlagte generationsskifte, hvor der i forvejen er afhændet aktier til PTA-chef Michael Hundebøll Andersen og produktionschef Leif Jonsen. Ejerforholdet i LPM Production A/S vil herefter være Kurt Andersen, Ølgod Holding ApS 52 %, MHA Holding 2006 ApS 24 % og LAJ Holding 2006 ApS 24 %.

LPM Production A/S er stiftet i 1987 i Lindbjerg og er i dag en af landets førende virksomheder indenfor langdrejning og automatdrejning grundet høj grad af automatisering og robotteknologi.

Kilde: LPM Production - http://www.lpm.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094