23948sdkhjf

Overraskende underskud hos KEN Maskinfabrik

Stigende omsætning var ikke nok til at sikre sorte tal på bundlinjen hos den fynske maskinfabrik.
I 2007/2008 kom KEN Maskinfabrik ud med et resultat før skat på -0,5 mio. kr. mod et overskud sidste år på 8,1 mio. kr. Underskuddet kom på trods af en stigning i omsætningen på små 6 mio. kr. til 291,8 mio. kr.

- Trods en lille stigning i omsætningen har indtjeningen været faldende på såvel det danske som det internationale marked. I årets løb er der brugt ressourcer på sammenlægning af serviceorganisationen fra KEN storkøkken a/s med den eksisterende serviceorganisation i KEN A/S, skriver virksomheden i sit årsregnskab.

Som følge af underskuddet har man igangsat en plan for optimering af organisationerne og indtjening med specielt fokus på Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Frankrig. Derudover har man også igangsat en proces for implementering af LEAN i hele supply-kæden. Ligeledes er der arbejdet med produktionsetablering i Slovakiet, som forventes at være fuldt implementeret i slutningen af indeværende regnskabsår.

I 2008/2009 forventer man en uændret markedssituation, men lanceringen af flere nye produkter forventes at påvirke resultatet positivt.

Kilde: KEN Maskinfabrik A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126