23948sdkhjf

Dantherm vil vokse i USA

Dantherm-koncernen har høje ambitioner, når det drejer sig om det amerikanske marked. Et nyt forretningsområde skal give en milliardomsætning om fem år.
Dantherm vil have en ordentlig bid af det amerikanske marked inden for nødstrømssystemer. Der har koncernen etableret et nyt selskab i USA, der skal udvikle nødstrømssystemer baseret på brændselsceller.

Det nye forretningsområde er i første omgang målrettet den amerikanske teleindustri, der har strammet op på kravene til nødstrømssystemer efter orkanen Katrina.

- Vi har meget længere backup-tider end krævet, samtidig med at vores nødstrømssystemer er meget pålidelige. Vores anlæg kræver mindre vedligeholdelse og støjer og forurener mindre end traditionelle løsninger med batterier og dieselgeneratorer. Derfor ser vi et stort marked, siger Adm. direktør Per Albæk, Dantherm Power A/S til Dagbladet Børsen.

Forventingerne til det nye selskab er store. I år når nettoomsætningen for brændselscelleselskabet ikke højere op end 10-15 mio. kr. totalt, men om fem år vil have nået milliarden, fremgår det af avisen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109