23948sdkhjf

Pumac Latvia og J.J. Stål indgår joint venture

SIA Pumac Latvia – et datterselskab af Pumac Stanseværk A/S – indgår pr. 1. oktober i et joint venture selskab med J.J. Stål A/S. under navnet SIA J.J. Metal.
SIA J.J. Metal overtager alle Pumac Latvia´s fremtidige forpligtelser i forhold til kunder, leverandører samt de 110 dedikerede medarbejdere. Dermed styrkes en solid metalproduktion i Letland.

Med udgangspunkt i det nye samarbejde og J.J. Stål koncernens øvrige aktiviteter styrkes virksomhedens position som en yderst kompetent metal-underleverandør og professionel samarbejdspartner til metalindustrien. Virksomheden beskæftiger sig med robotsvejsning, laserskæring, udstansning og forarbejdning af metalemner, samt pulverlakering og montage.

Salgschef for Pumac Stanseværk, Michael Hansen bliver salgschef for den nye virksomhed. Dermed fastholdes relationer til eksisterende kunder, samtidig med at der er grobund for yderligere salg til såvel eksisterende som nye kunder.

J.J. Stål A/S er en high-end underleverandør af komponenter og hele anlæg i rustfrit stål lige fra enkeltstyksproduktion til serieproduktion. Endvidere har koncernen en særskilt afdeling for tyndpladekonstruktioner i sort stål. Med dette nyeste tiltag styrker J.J. Stål koncernen sine kompetencer inden for sort stål og tyndpladeforarbejdning. I koncernen når man nu op på 280 medarbejdere.

Pumac Stanseværk A/S har pr. 15. september solgt metal-aktiviteterne i Danmark til Mekoprint. Direktør Lars Knudsen skal de næste måneder supportere med optimering af aktiviteterne samt overdragelse af fabrikken i Letland til den nye ledelse samt afhænde maskinparken i Svenstrup. Ejeren af Pumac, Lars Fogh, gennemfører salget som led i et løbende generationsskifte, samt for at styrke fokus på koncernens øvrige aktiviteter.

Kilde: Pumac Stanseværk A/S & J.J. Stål A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143