23948sdkhjf

Direktørpost overtages af duo

Jørn Krog fratræder som administrerende direktør hos Junget A/S og overlader posten til Thomas Dalsgaard og Søren Bendt.
Efter en lang årrække i stolen som administrerende direktør for Junget A/S har Jørn Krog (59 år) af personlige årsager valgt at trække sig som adm. direktør for at give stafetten videre til nye og yngre kræfter. Udskiftningen er led i et længe planlagt og aftalt generationsskifte i virksomheden.

De to nye direktører - Thomas Dalsgaard og Søren Bendt - er begge kendte ansigter i koncernen bag Junget - CFP Group - idet de begge har været ansat i Carl F, som sidste år skiftede hænder fra CFP til Sanistål.

Thomas Dalsgaard kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i Carl F International A/S, mens Søren Bendt senest har fungeret som administrerende direktør i Nissenpack (SMEF Group).

Den afgående adm. direktør, Jørn Krog, fortsætter indtil videre i Junget, hvor han i første omgang skal bistå de to nye adm. direktører i indkøringsperioden samt varetage kunde- og leverandørpleje.

Om Junget
Junget A/S (en del af CFP Group) er med et bredt produktprogram inden for maskiner, værktøj, tilbehør og service landets førende leverandør af totalløsninger til træ-, aluminium- og plastindustrien. Virksomheden beskæftiger ca. 150 medarbejdere, hvoraf de ca. 110 er beskæftiget i virksomhedens danske afdelinger i Hinnerup og Solrød Strand. Junget har desuden datterselskaber i Polen og i Litauen.

Kilde: Junget A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203