23948sdkhjf

Fuld fart på hos Armiga

Den nordvestjyske underleverandør er blevet udnævnt til gazelle-virksomhed i Børsens årlige konkurrence.
Med ægte jysk sindighed blev direktør Michael Sørensen positivt overrasket, da han modtog beskeden fra Børsen. Men alligevel kom gazelle-udnævnelsen ikke helt bag på ham, for der har nemlig været fuld fart på hos Armiga gennem de seneste år, og virksomheden er mere end fordoblet over de sidste fire år.

- Men det er første gang, vi bliver udnævnt til gazelle-virksomhed. Jeg tror, det kommer nu, fordi vi har taget nogle chancer og investeret i nye maskiner – og også investeret i meget store maskiner, så vi kan tage større emner, hvor vi indtil for nylig kun kunne tage almindelige emner, forklarer Michael Sørensen.

Blandt andet er der i de seneste år blevet plads til et Feeler 5224-bearbejdningscenter med et arbejdsområde på X5.200-Y2.400-Z.1000 mm samt andre nye maskiner, der har været en væsentlig faktor for væksten. Endvidere kommer der i slutningen af oktober en ny Mazak VCT 800 med arbejdsområde på X3.000-Y800-Z800mm , som Michael Sørensen forventer sig meget af, da den mangler ind i de forskellige typer maskiner, fabrikken har p.t.

- Derudover må vi jo sige, at tiden med den store efterspørgsel også har hjulpet os. Men samtidig tager vi gazelleudnævnelsen som et skulderklap og et tegn på, at vi kører i den rigtige retning, og så er det en stor cadeau til vores medarbejdere. Uden dem kan vi jo ikke få en virksomhed til at løbe rundt. Men det er også et tegn på, at vi har investeret rigtigt, og at vi har gode faste kunder, konstaterer Michael Sørensen.

Han har ingen planer om, at den nordvestjyske virksomhed skal sætte tempoet ned, og blandt andet derfor har man nu samlet virksomheden, der hidtil har produceret fra to forskellige adresser, under samme tag i en 2.000 kvadratmeter stor fabrik i erhvervscentret i Nors. Derudover er man begyndt at producere til to nye markeder, som Michael Sørensen ser store perspektiver i.

- Det er blandt andet offshore-industrien, vi nu satser på. Her har vi lige været med på den norske offshoremesse ONS 2008, hvor vi fik mange gode kontakter, som vi nu er ved at følge op på, lyder det fra Michael Sørensen, der fortsætter:

- Et andet interessant område for os er automation. Fra nytår har vi fået Lars Gasberg som medarbejder. Han kom hertil fra en stilling hos Bila og skal efter planen indtræde som partner i virksomheden på et senere tidspunkt. Den tilgang har betydet, at vi nu har fået helt andre kompetencer på robot-siden. Det er et strategisk valg, vi har foretaget for at få ”et ben mere at stå på” udover spåntagning, som traditionelt har været vores kernekompetence. Vi har faktisk allerede leveret de to første automationsanlæg til Oticon, slutter Michael Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095