23948sdkhjf

Vestjysk underleverandør øjner nye norske kunder

Esbjerg Spåntagning er i disse dage at finde på den norske industrimesse Den Tekniske Messen, og her regner virksomhedens direktør med at hente ordrer med hjem til Danmark.
I forvejen afsætter den esbjergensiske underleverandør 10-15 % af sin produktion til den norske olie- og gasindustri, men administrerende direktør og ejer Leif Nielsen så gerne, at det tal steg til 25 %. Derfor er han i disse dage at finde på Den Tekniske Messen, og han er da også overbevist om, at tilstedeværelsen på messen vil resultere i nye ordrer. Det skriver Erhvervsbladet.

- Jeg er sikker på, at vi får ordrer med herfra. Vi har fået tegninger og forespørgsler på større, drejede emner i krævende materialer som Duplex og Super Duplex, og nu er det kun et spørgsmål om, at kuglepennen er spids, når vi afgiver tilbud, siger Leif Nielsen til Erhvervsbladet.

På messen er Esbjerg Spåntagning en del af en dansk fællesstand, som er arrangeret af Dansk ErhversFremme i samarbejde med den danske ambassade i Oslo. Her er 15 danske underleverandører samlet. I alt har messen, der slutter torsdag, 300 udstillere.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094