23948sdkhjf

Dansk fællesstand på norsk industrimesse

Center for Underleverandører arrangerer i samarbejde med Ambassaden i Oslo dansk fællesstand på Den Tekniske Messen.
Den norske industrimesse finder sted i dagen 25.-28. september 2012 i Fornebu/Oslo.

- Norge er et af de mest interessante eksportlande for danske underleverandører. Med kraftig udvikling i såvel offshore- som byggebranchen ser den norske industri lyst på fremtiden. På visse områder forudser man kapacitetsmangel, og danske underleverandører har traditionelt udfyldt disse huller, forklarer Knud Hareskov fra Center for Underleverandører.

Betydningsfuld, norsk messe
Det er på den baggrund, at CFU i samarbejde med Den Danske Ambassades handelsafdeling i Oslo har besluttet at arrangere en dansk fællesstand på Tekniske Messen. Messen er en af to betydningsfulde industri- og teknologiske messer i Norge, og den afvikles hvert andet år.

- Vi håber på denne måde at medvirke til, at danske underleverandører får muligheder for at blive repræsenteret på en af de vigtigste eksportmarkeder for såvel etablerede virksomheder som ny danske virksomheder, der ønsker at få del i det lukrative marked, fortæller Knud Hareskov.

Messen har sit fokus på udstyr og teknologiske løsninger til norsk vareproducerende industri. Sidste gang den blev gennemført, deltog ca. 250 udstillere fordelt på næsten 12.000 kvadratmeter. I alt 11.000 besøgende lagde ved den lejlighed vejen forbi Tekniske Messen.

Forventer flere besøgende
I år arrangeres messen for første gang i Telenor Arena i Fornebu (10 min. fra Oslo centrum), og forventningerne er store. I forhold til 2008 er den generelle økonomiske situation forbedret, og forventningerne til fremtiden indenfor maskin- og metalindustrien er store. Arrangøren, MGF, forventer 15.000 besøgende og ca. 250 udstillere.

Fællesstanden bliver på i alt 165 kvadratmeter, og Center for Underleverandører står for opbygning og målrettet markedsføring af de deltagende danske udstillere, mens ambassaden sørger for koordinering af praktiske forhold med arrangøren Maskingrossisternes Forening og Fornebu Arena.

Yderligere info kan fås hos Knud Hareskov, Center for Underleverandører: , tlf.: 2025 3277 eller Henrik Visby, eksportrådgiver ved ambassaden i Oslo: , tlf.: +47 2254 0800.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093