23948sdkhjf

Nyt om navne: Endnu en projektchef til World Wide Workers

Et stigende antal opgaver og højere krav har foranlediget endnu en ansættelse hos smede- og svejsevirksomheden.
Kuno Jørgensen er blevet ansat som ny projektchef hos World Wide Workers. Direktør og stif-ter, Simon Øland, ser frem til igen at styrke sin virksomhed, som har godt gang i hjulene. An-sættelsen følger i kølvandet på både en ny teknisk chef og en ny CEO.

- Det er vigtigt for os, at vi hele tiden forsøger at tilpasse både den udførende og administrative del af World Wide Workers til de udfordringer, vi står overfor. Vi har kunnet mærke øgede krav til vores måde at køre projekter på, ligesom der er flere arbejdsgange involveret, når et projekt skal afvikles. Det er nogle af de udfordringer, vi ønsker at modsvare med ansættelsen af en ny dygtig projektchef, som har et særligt fokus på det rustfri, beretter Simon Øland, og fortsætter:

- Vi kan mærke, hvordan vores projekter bliver mere komplekse og, at der stilles flere krav til for eksempel dokumentationsprocessen – det er klart, at dette kræver flere administrative hænder til at løfte en opgave.

Satsning indenfor rustfri opgaver
Kuno Jørgensen kommer til virksomheden med viden fra forskellige dele af branchen – som uddannet rustfast klejnsmed og med mange års erfaring fra specielt rør- og tankproduktion, værkfører, og siden som selvstændig med egen virksomhed.

Hos World Wide Workers vil der blive brug for både de ledelsesmæssige og de rustfri kompe-tencer. Hos ledelsen forventer man flere forespørgsler indenfor dette segment, hvor World Wide Workers ser muligheder i at fungere som underleverandør til de støre spillere på det rustfri marked.

Kuno ser frem til at begynde i sin nye stilling, hvor han særligt skal koncentrere sig om to an-svarsområder:

- Et stigende antal forespørgsler indenfor de rustfri opgaver gør det essentielt for os, at have en specialiseret projektchef indenfor dette felt. Afviklingen af en stor rustfri opgave på vores værk-sted i de første fire måneder 2016, gjorde det klart for os, at vi er godt rustet til denne type opga-ve, og at det er noget, vi skal satse på fremadrettet. Med Kunos ansættelse tilføjer vi nogle vigtige kompetencer til det, siger Simon Øland.

- Derudover ser vi frem til at lægge ansvaret for afvikling af opgaver, samt arbejdet med at ind-hente og give tilbud på nye opgaver i Dongs regi hos Kuno. Vi har stor tillid til, at Kuno, med sin store erfaring indenfor fjernevarme og især kraftvarmeværker kan sørge for en sikker og effektiv gennemførsel af vores opgaver, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063