23948sdkhjf

LEAN-koncept sikrer fortsat fremgang hos Tresu

TRESU A/S trodser den begyndende økonomiske krise og indfører nye tiltag, der skaber værdi for kunderne såvel som for virksomheden, og som sikrer en stadig stigende vækst.
Store dele af verden oplever i øjeblikket en begyndende recession grundet den usikre finansielle situation i USA, der hastigt spreder sig til resten af verden. Mange sektorer er berørt af den spirende krise og forbereder sig på lavkonjunktur og svigtende salg. Men på trods af de dystre udsigter, oplever TRESU A/S stigende ordreindgang, høj produktivitet og generel fremgang på alle områder. En del af succesen skyldes indførelse af World Class Manufacturing konceptet.

- Hovedelementerne i World Class Manufacturing konceptet er LEAN-principper, hvor vi sætter fokus på aktiviteter, der skaber værdi for vores kunder. På alle vore tre fabrikker (to i Danmark og én i USA) er vi i gang med at optimere alle processer, eliminere spild, skabe et flow og gøre produktionen træk-styret således, at vi kan producere i henhold til kundens behov, forklarer Peder Larsen, der er projektleder hos TRESU og ansvarlig for implementeringen af World Class Manufacturing.

- Ud over optimeringen af arbejds- og produktionsprocesserne arbejder vi også med en konstant udvikling af vore medarbejdere, så de får de nødvendige kompetencer. Vi giver dem procesansvar således, at de føler sig som en del af projektet, derved opnår vi fuldt engagement.

Et effektivt produktionsflow med et minimum af spild er en nødvendighed for at være konkurrencedygtige, men især produkternes høje kvalitet er et vigtigt parameter for kunderne. Nye procedurer og retningslinjer gør det muligt at sikre den samme høje standard på alle leverancer.

Så mens prognoserne for mange virksomheder er dystre, ruster TRESU sig til øget produktion og fortsætter med at udvide medarbejderstaben med blandt andet ny strategisk indkøbschef, ny værkfører og ikke mindst flere ingeniører.

Kilde: TRESU - http://www.tresu.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094