23948sdkhjf

DVF bag egen maskinmesse i 2010

Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, afholder i marts 2010 egen fagmesse for værktøjsmaskiner til metalbearbejdning.
På den seneste ordinære generalforsamling i Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, er det blevet besluttet, at foreningen i 2010 afholder egen fagmesse for værktøjsmaskiner til metalbearbejdning.

På fagmessen vil DVF´s medlemsvirksomheder, der repræsenterer markedets førende udbydere af CNC-værktøjsmaskiner, vise fagfolk fra danske industrivirksomheder det seneste inden for værktøjsmaskiner til metalbearbejdning.

Ud over medlemsvirksomhederne vil også andre interesserede virksomheder inden for området kunne udstille teknologi målrettet den danske metalforarbejdende industri.

- Vi har tidligere været medarrangør af Metal-messerne, der holdes i lige årstal i Fredericia. Vi meddelte i forbindelse med den seneste i 2006, at vi ønsker mere end to år mellem messerne, og at vi ikke ville udstille før i 2010. Vi har brugt det sidste år på at undersøge mulighederne og efter grundige overvejelser besluttet, at vi i 2010 selv vil stå i spidsen for arrangementet, der vil være nyskabende på flere fronter, siger DVF-formand Kim Nielsen, der til daglig er administrerende direktør hos Yamazaki Mazak Danmark A/S.

Rammerne for messen bliver Odense Congress Center, der på en gang sikrer et udstillingssted, der er tilpas stort og samtidig er centralt placeret i landet: Både Øst- og Vestdanmark er tilgodeset med placeringen.

Kilde: Odense Sport & Event - http://www.ose.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125