23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny serie elektroniske trykregulatorer fra HOERBIGER Origa

Airfit Control serien af elektroniske trykregulatorer med optimeret dynamik – for regulering af trykluft og gasser med høj præcision.
I mange situationer er det nødvendigt, at trykluft og gasser som eksempelvis oxygen og nitrogen reguleres meget præcist. Fx i vakuumteknologien eller ved håndtering af bulkgods, dosering og blanding af tætnings- eller klæbemidler samt ved svejsning, laserskæring eller inden for drivteknologi til trykluftmotorer, værktøj eller løftegrej.

Inden for disse områder, sikrer de nye elektronisk styrede proportionale trykreguleringsventiler, Airfit Control fra HOERBIGER Origa den højeste standard inden for dynamik og præcision.

Det nye sortiment af Airfit Control trykregulatorer omfatter fire modeller med otte forskellige varianter inklusiv tilslutningsstykker fra G1/4 til G2, som kan klare et volumen fra under 2.500 l/min til over 40.000 l/min. Den optimerede kombination af elektronik og pneumatik sikrer velreguleret dynamik med minimale responstider. Airfit Control serien arbejder præcist selv ved udsving i indgangstrykket på op til 16 bar.

Ved udviklingen af de nye elektroniske trykregulatorer, har HOERBIGER Origa kombineret den nyeste generation af elektroniske komponenter med avanceret fjernstyring og stempeltrykventiler. Luftforbruget til reguleringsprocessen kan derfor minimeres.

Med Airfit Controls kompakte design opnår man desuden en pladsbesparende løsning, når de installeres i maskiner og systemer. Afhængig af størrelsen på modellen, kan de elektroniske trykregulatorer klare usædvanligt høje volumenstrømme på mere end 40.000 l/min. Udgangstrykket kan reguleres meget præcist mellem 0 og 10 bar.

Velproportioneret ventilation sørger for hurtig trykudløsning. Den selvregulerende pakning mellem styrekammeret og trykudløsningen forhindrer komponenterne i at klæbe sig fast og dermed give stødvise ventilbevægelser - kendt som ”stick-slip”-effekten. Regulatorerne er derfor meget pålidelige selv ved de laveste indgangstryk.

De elektroniske Airfit Control trykregulatorer styres med enten 0-10 Volt, 0-20 mA eller 4-20 mA. Alle Airfit Control trykregulatorer er i beskyttelsesklasse IP65.

Kilde: Hytor - http://www.hytor.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094