23948sdkhjf

FLSmidth får mineralordre i Mexico

FLSmidth Minerals har opnået ordre på levering af en komplet udstyrspakke samt teknisk viden til Baja Mining Corp. (Baja) og Minera y Metalurgica del Boleo (MMB) til sidstnævntes Boleo-kobbermine i Mexico.
Ordren har en værdi af ca. 185 mio. kr., og FLSmidth skal levere de vigtigste dele af teknologien til fire procesafsnit på El Boleo-anlægget, som skal oparbejde kobber, kobalt og zink. Dette omfatter formaling af malmen, opkoncentrering af malmen i modstrøm, fjernelse af urenheder og formaling af kalksten til stabilisering/bortskaffelse af restprodukterne.

Projektet omfatter en lang række FLSmidth Minerals-maskiner såsom kegleknusere, en neddeler, en skrubber, en kuglemølle, en hydrometallurgisk klaringstank og opkoncentreringstanke, pumper og hydrocykloner.

Boleo-minen blev oprindelig opdaget af mexicanske farmere i slutningen af 1800-tallet og har i årenes løb haft succes med produktionen af kobbermalm. Stifterne af Baja og MMB har været engageret i Boleo siden 1992 og afsluttede en forundersøgelse af Boleo-projektet i 2007. Forundersøgelsen resulterede i beslutningen om at investere i moderne mine- og procesteknik til et projekt, hvor der sammen med kobberet kan udvindes andre metaller såsom kobalt, zink og muligvis mangan.

- Mange års ingeniørmæssig know-how kombineret med nylige opkøb af virksomheder, veletablerede produktnavne og teknologier styrker vores position inden for den nyeste udstyrsteknologi, ressourcer og materialer. Denne kombination er til gavn for kunder som Baja Mining og Minera Y Metalurgica Del Boleo i form af procesløsninger med øget kompabilitet, der øger produktiviteten og sparer værdifuld tid ved projektgennemførslen, siger vicedirektør George Robles, FLSmidth Minerals.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093