23948sdkhjf

RoboTool viser robotter til kulturdag

Et nyt og anderledes indslag kan ses til Vejen Kommunes Kulturdag, når den lokale virksomhed RoboTool viser tre robotter frem.
RoboTool i Vejen er, som navnet antyder, en højteknologisk virksomhed med stor erfaring i automatisering med robotteknologi til industrien, men til kulturdagen vil man gerne vise robotterne frem for et nyt publikum. Derfor deltager man med tre robotter.

- Vi er selvfølgelig mest kendt i industri og virksomhedskredse, men ved at deltage ved et lokalt arrangement i kommunen er det vores håb, at vi kan udbrede det glade budskab om de mange muligheder, anvendelse af robotteknologi kan give til vores samfund, udtaler Leif Thomsen.

Aktivitet ved Orion
Demonstrationen ved Orion Planetarium i forbindelse med Kulturdagen sker for at vise, hvad robotter er i stand til med hensyn til håndtering af emner, og hvor alsidige robotter er og derfor kan indgå såvel i produktion som i lagerhåndteringen i forbindelse med et utal af arbejdsprocesser.

En af robotterne kan man prøve at styre med et joystick under kyndig vejledning fra RoboTool. De tager også en robot med, som håndterer gulvplanker og er solgt til Jels Savværk. Endelig kan man se en flexpicker, der er verdens hurtigste robot, og som efter Kulturdagen skal videre til ABB. Det hele foregår den 6. september kl. 13-22.

Robotools kompetencer spænder vidt lige fra palletering med robotter til maskinbetjening med robotter og over til slibning med robotter. Ofte leveres totalløsninger tilpasset kundens specificerede krav og behov. Rådgivning og uddannelse indgår ofte som naturlige elementer i leverancen.

- Målsætningen er, at vi ønsker et samarbejde med kunderne om, hvorledes vi kan hjælpe med at udvikle produktionen og håndteringen i virksomheden til gavn for dennes bundlinjeresultat, udtaler administrerende direktør Leif Thomsen.

- Vores viden kommer gennem mange projekter, hvor vi i forhold til kundens behov har gennemført leverancer, hvor såvel tekniske såvel som økonomiske mål var klart definerede inden igangsætning, konkluderer Leif Thomsen.

Kilde: RoboTool - http://www.robotool.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094