23948sdkhjf

LMT Transmission og Bondy fusionerer

For at imødegå mange kunders ønske om at få færre og mere komplette leverandører, har LMT Transmission A/S og Bondy A/S valgt at lægge firmaerne sammen per 1. september 2008.
Firmaet LMT Transmission i Sønderborg er kendt for deres viden omkring gear og motorer og især for mange års erfaring indenfor sammensætning af gear/motor-løsninger, kombineret med muligheden for at yde service fra det elektromekaniske værksted.

Bondy i Smørum, har i mere end 65 år leveret løsninger og komponenter til automationsopgaver. Specielt indenfor lineære føringer, åbne transmissioner, samt vakuumhåndtering, har Bondy opbygget en bred vifte af produkter fra verdens førende leverandører.

- Synergien mellem produkterne er åbenlys, og fordelene er mangfoldige, men i bund og grund giver sammenlægningen en god mulighed for at kombinere vores kunders ønsker med egne ønsker om stadig at arbejde med fokuseret viden og være en kvalificeret sparringspartner, skriver Bondy i en pressemeddelelse.

Det nye selskab BONDY LMT A/S vil kunne tilbyde en unik palette i form af komponenter, løsninger og viden indenfor automation.

Kilde: Bondy A/S - http://www.bondy.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125