23948sdkhjf

Produktnyhed: Sikkerhedshængsel SHS3 fra Bernstein AG

Siden Bernstein AG introducerede af verdens første sikkerhedshængselafbryder SHS i 2002 har mange produktionsvirksomheder haft store fordele af den unikke kombination af hængsel og sikkerhedsafbryder i en funktionel enhed. Med lanceringen af det nye sikkerhedshængsel SHS3 præsenterer Bernstein en løsning, som igen vil sætte nye standarder.
Når engangsafbryderpunktet var indstillet på SHS, kunne det ikke ændres. Dermed sikredes et meget højt niveau af beskyttelse mod operatørfejl, som i nogle tilfælde kan ske. Ubetydelig mekanisk deformering af beskyttelsesdøre kunne betyde, at omskifterpunktet skulle justeres, og et stød fra gaffeltruck kunne medføre udskiftning af afbryderen.

Dette problem er blevet løst med Bernsteins nye SHS3. Ved at benytte det integrerede fine justeringssystem, kan brugeren nu justere indstillingen af hængslet, selv efter at afbrydningspunktet er blevet sat. Det kan gøres ved at præcisere afbrydningspunktet og bruge ændringsværktøjet.

Den nye SHS3 sætter også nye standarder for applikationsfleksibilitet, og installationsmulighederne er næsten endeløse. Ikke blot giver den nye SHS3 mulighed for front og indvendig installation, højre og venstre endestop eller en fri valgt retning af den elektriske forbindelse, men takket være omskifteren, kan sikkerhedshængslet blive indstillet i en vinkel af 270 grader.

SHS3 er med to indbyggede sikkerhedskontakter og en meldekontakt. Alle kontakter er potentialfri. Hængslet er fremstillet i rustfrit stål og kunststof, og har en bæreevne på 500N i aksial retning og 1200N i radial retning. Tæthedsgraden er IP67. Arbejdsområdet er 0-270 grader. SHS3 leveres i typer med fast kabel eller stilforbindelse. Det giver mulighed for at lave en kategori 4 styring med maksimal sikring mod manipulation. Produktet er særdeles velegnet til sikring af døre og drejbare klapper, og det er beregnet til temperaturområdet -25C til +70C. Alle typer er c CSA us, BG og B300 godkendte. Alle typer giver mulighed for efterjustering.

Det nye sikkerhedshængsel kan ses på Automatik 2008 i Brøndby Hallen.

Kilde: Bernstein - http://www.bernstein.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079