23948sdkhjf

60 års fødselsdag hos PMC Technology

Administrerende direktør for PMC Technology runder torsdag den 4. september 60 år.
Erik Holst er født i Hjørring, men forlod efter studentereksamen sin hjemegn for at forrette militærtjeneste ved Prinsens Livregiment i Viborg. Herefter var han aktiv som officer af reserven ved Prinsens Livregiment og Dronningens Livregiment og er i dag oberstløjtnant af reserven ved Jyske Dragonregiment. Derudover er han uddannet civilingeniør fra DTU og har HD i Finansiering og Kreditvæsen fra CBS.

Siden 1990 har Erik Holst været administrerende direktør i Valdemar Henriksen A/S og KEW Industri A/S, begge selskaber i Incentive koncernen samt i Hardi International A/S. Før den tid var Erik Holst ansat i Højgaard & Schultz A/S, Byggecentrum og Incentive A/S.

I 2000 blev Erik Holst administrerende direktør for PMC Technology og koncerndirektør for Dacke PMC Danmark. Fra 2005 har han desuden været ansvarlig for opbygning af Dacke PMC’s produktionsselskab i Qingdao, Kina og for udviklingen af koncernens aktiviteter i Kina. Erik Holst er desuden medlem af Dacke PMC AB’s koncernledelse.

Dacke PMC koncernen er Nordens førende hydraulikvirksomhed, og PMC Technology har specielt en meget stærk global position inden for vindmøllehydraulik.

Fra 1986 har Erik Holst bestridt bestyrelsesposter i datterselskaber og eksterne selskaber og er på nuværende tidspunkt bestyrelsesformand for Hydropower A/S, DPA Microphones A/S samt medlem af bestyrelsen i Nordic Medical Supply A/S og Gladsaxe Gymnasium. Erik Holst er medlem af VL 32.

Erik Holst har i flere år været bosiddende i Rungsted Kyst og er i dag bosiddende i både Skive og Hørsholm. Fritiden deles mellem interesserne for løb, cykling, natur og historie. Det første maratonløb blev således gennemført i 2006. Højt står også interessen for Limfjorden og Limfjordens digtere. Erik Holst blev i 2006 Ridder af Dannebrog.

Fødselsdagen fejres med reception den fredag den 5. september kl. 14.00-16.00 hos PMC Technology, Søborg.

Kilde: PMC Technology - http://www.pmctechnology.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125