23948sdkhjf

Husmesse hos Bila

Der flages for fart over feltet og effektivitet, når Bila A/S præsenterer ”Working Class” på husmessen tirsdag den 26. og onsdag den 27. august 2008.
Bila er Danmarks førende indenfor robotindustrien og trækker i disse dage også metalindustriens kunder i førertrøjen og ”pole position”.

- Vi vil vise kunderne de sidste nyheder indenfor robotløsninger til spåntagende miljøer, Mazak drejebænk monteret med den nye Bilaflex håndteringsløsning, derudover yderligere effektiviserings- og kvalitetssikringsløsninger, udtaler salgschef Uffe Sass-Petersen fra Bila, og fortsætter:

- Vi vil vise arbejdende robotceller samt præsentere en brugt kantbukker, som sagtens kan samarbejde med nutidens avancerede robotter.

Derudover vil der være mulighed for at følge flere processer, blandt andet lasermærkning, pakning, standardceller til håndtering af mindre komponenter fra palle til proces understøttet med avanceret standard visionsystemer. Desuden vil Kawasakis brede program af industrirobotter samt forskellige typer af robotværktøjer være udstillet.

Bila vil i forbindelse med husmessen præsentere en spændende verdensnyhed i form af et udviklingsprojekt understøttet af Højteknologifonden. Et spændende indslag på husmessen vil også være foredrag ved journalist og kommunikationskonsulent Reimer Bo Christensen - ”Nu er det jo ikke kun for sjov” - der vil knytte bånd mellem virksomheders indbyrdes konkurrence og effektiv arbejdskraft. Desuden vil tidligere koncerndirektør og medlem af direktionen for Danfoss Hans Kirk berette om deres erfaring og arbejde med LEAN.

Begge indslag underbygger Bilas argumentation om den nye ”Working Class”! Bila A/S vil præsentere deres nye vision ”Working Class”, hvor de introducerer robotterne som den nye arbejderklasse - helt i tråd med den udvikling der har fundet sted i industrien gennem de sidste 100 år. En udvikling, der konstant har fokuseret på at optimere udbyttet af medarbejdere, og de seneste 30 år har udviklingen specielt været på forbedring af arbejdsmiljøet.

Her udgør robotten en unik løsning, som glider i et med sine arbejdsopgaver, ikke er påvirkelig af det omgivende miljø, og som arbejder 24 timer, syv dage om ugen.

Sammen med Bilas samarbejdspartnere Unimerco og Mazak får metalindustrien et indblik i de store muligheder, der er i optimering af produktionsmiljøet, når alle elementer inddrages i optimeringsprocessen. Samtidig præsenteres de sidste nyheder indenfor det spåntagende miljø og effektivisering – alt sammen nænsomt krydret med lugten af benzin og nyeste teknologi.

Det er ikke første gang at Bila, Unimerco og Mazak samarbejder om et kundearrangement , sidste gang var den 29. juni på racerbanen Padborg Park til Danish Touringcar Championship (DTC) i samarbejde med Team Telesikring, hvor samarbejdspartnerne havde fået transporteret en fuldblods Formel 1-racer til standen som trækplaster til de 150 inviterede gæster.

Som noget helt unikt, kan der opleves en vaskeægte DTC racer fra Team Telesikring Racing. I den forbindelse vil én af kørerne berette om, hvor stor betydning en målrettet indsats betyder - i DTC (Danish Touringcar Championship) er det tusindedele af sekunder, der afgør forskellen mellem succes og fiasko - nøjagtig ligesom robottens håndtering af emner skal være 100 % afstemt med det omkringliggende produktionsmiljø.

Så der venter metalindustrien et par rigtig spændende dage med fart over feltet på ”Working Class”, professionelle ”chauffører” på standende og fuld gas over foredragsholderne.

Kilde: Bila A/S - http://www.bila.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.659