23948sdkhjf

KJV køber kollega

Købet styrker forhandleren af skærende værktøj på det fynske marked.
Fra starten af næste måned er Maskincompagniet en del af KJV. Købet sker for styrke KJVs position på det fynske marked, hvor forhandleren også har sit centrallager. Med overtagelsen fortsætter Maskincompagniet ikke som et selvstændigt navn.

- Der er flere årsager til købet. Der er masser af kunder på Fyn, som vi ikke handler med i dag, og købet giver os bedre kort på hånden. Men det vigtigste er, at Maskincompagniet har nogle dygtige fagfolk, som passer godt ind i vores organisation, siger Kristian Løftgaard, der sammen med sin bror Henrik Løftgaard udgør direktionen i KJV.

Maskincompagniet har i alt fem ansatte. Anne-Marie Løfqvist købte sig i 2006 ind i virksomheden og overtog den 100 procent i 2012 fra den tidligere medejer Jørgen Milton. Nu fortsætter alle medarbejdere hos KJV.

Svært at finde kvalificeret arbejdskraft
Overtagelsen vil ikke give KJV nye agenturer i sortiment, fortæller direktøren. Derimod vil de nye ansatte oplever stordriftsfordelene ved KJVs størrelse, og det giver de nye ansatte en mulighed for at udvide samhandlen med sine eksisterende kunder.

- De folk, som kender vores branche godt, hænger ikke på træerne. Samtidig er vores kunder blevet mere kræsne i forhold til betjeningen. Disse kvaliteter kommer folkene fra Maskincompagniet med, uddyber Kristian Løftgaard.

Udover centrallageret, der er placeret i Odense, har KJV også afdelinger i Nykøbing Falster, Frederikssund, Sønderborg, Kolding, Hørning og Thisted.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078