23948sdkhjf

Jydsk Emblem Fabrik køber konkurrent

Malling-virksomheden har opkøbt Promo Design i Vejle.
I forbindelse med et generationsskifte har ejerne af det 27 år gamle reklamegavefirma, Promo Design i Vejle, valgt at sælge deres livsværk til Jydsk Emblem Fabrik.

Promo Design har igennem 24 år været ejet og ledet af ægteparret Else Kjeldbjerg og Leon
Sønderskov. Ægteparret valgte i januar i år at sætte deres livsværk til salg. For Leon Sønderskovs vedkommende ønsker han at gå på en tidlig pension.

- At salget blev en realitet på kun tre måneder kom meget bag på mig. Jeg har slet ikke vænnet mig til tanken endnu, men jeg glæder mig til at få mere fri, oplyser Leon Sønderskov.

Jydsk Emblem Fabrik i Malling syd for Århus blev grundlagt i oktober 1886 og drives i dag i fjerde generation af Hanne Hørup og Stig Hellstern. Oprindeligt fremstillede firmaet emblemer og uniformstilbehør, men de seneste 10 år er produktpaletten udvidet markant og tæller i dag merchandise, profilbeklædning, emblemer, navneskilte og sportspræmier.

- Vi har hele tiden været interesseret i at konsolidere vores virksomhed. Der har været rigtig mange virksomheder til salg i perioden, men enten har de været uinteressante eller for dyre, udtaler Stig Hellstern.

- Promo Designs produktsortiment og kunder passer helt perfekt ind i vores bestående firma. Og så har der i hele processen været en rigtig god kemi mellem køber og sælger, hvilket har gjort processen meget lettere, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078