23948sdkhjf

CAD-Q bliver til Symetri

CAD Quality A/S, også kaldet CAD-Q, ændrer navn til Symetri A/S.
Navneskiftet kommer, fordi virksomheden vil afspejle den forvandling, man har gennemgået til alsidig forretningspartner i Norden og Storbritannien. Symetri tilbyder i dag kunderne vejledning om alt fra 3D-modellering og -simulering til livscyklusforvaltning af produkter og bygninger.

– I 1989 startede CAD-Q som CAD-forhandler, og vi har siden da gradvist udviklet os til en position, hvor vi gør det muligt for vores kunder at optimere arbejdsprocesser, forenkle dataadministration og forbedre kvaliteten gennem hele designlivscyklussen. For at markere denne transformation og bedre afspejle de mange facetter af vores løsninger, har vi besluttet at skifte navn til Symetri, siger Jens Kollserud, administrerende direktør for Symetri.

– Vi er fuldstændig overbeviste om, at teknologiske fremskridt som for eksempel grønne bygninger, renere transport og mindre belastende produktion vil spille en nøglerolle, når det gælder om at trække verden i en mere bæredygtig retning, og det vil vi gerne bidrage til, fortsætter Kollserud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08